Digi creste preturile la toate serviciile din cauza guvernului

Digi va mari preturile la toate serviciile incepand cu data de 1 martie 2019. Acest lucru se datoreaza guvernului care a introdus taxa pe lacomie pentru companiile din energie, telecom si pentru banci. Acesta taxa prevede plata unei taxe de 3% pe cifra de afaceri, iar companiile sunt nevoite sa creasca preturile la servicii.

De la 1 martie clientii RCS&RDS vor plati mai mult pentru toate serviciile. Digi TV cablu analogic va costa 26 de lei de la 24 lei, Digi TV cablu digital ajunge la 30 de lei de la 28 lei, iar digital special va costa 31 de lei. Digi TV Satelit Popular va costa 17 lei, abonamentul baza ajunge la 25 de lei și baza special la 26 de lei. Extra-optiunile digi cablu si satelit vor creste si ele. Pentru canalul Film Now trebuie sa dai trei lei, pentru HBO 13 lei pe luna, pentru canalele pentru adulti un leu si pentru MaxPack vei da 15 lei.Insa poti oricand sa reziliezi contractul fara nici un cost suplimentar daca nu esti de acord cu aceste modificari.

RCS&RDS. Modificari vor fi si la internet. Cel mai ieftin abonament va costa 28 lei, FB300 30 lei de la 28 lei, FB500 35 lei de la 34 lei si FB1000 40 lei de la 39 lei. Chiria pentru routerul Gigabit va costa 5 lei, iar cel non gigabit 3 lei.Abonamentele de telefonie mobila cu valoare 0 vor trece la Optim 2, adica 2 euro, Digi Mobil Optim 3 va costa 3 euro si Optim 5 va costa 5 euro. Digi Optim Nelimitat va costa 5 euro cu abonament, 4 euro cu doua abonamente si 3.5 euro cu 3 sau 4 abonamente.

Sursa http://arenait.ro

Please follow and like us:
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email Marketing

[RO]Pentru ori ce nelamurire legata de postarile din site si pentru ori ce inconvenient care duce la inchiderea siteului va rugam sa ne contactati la adresa de mail : kenter_kenter@yahoo.com .
Toate postarile de pe site sunt sugerate de membrii comunitatii JoinGame.Ro si daca considerati ca nu respecta dreptul de autor va rugam contactatine ca sa le putem sterge.Va multumim , echipa JoinGame.Ro

[EN]For any queries about site posts and for any inconvenience that may lead to the site being closed, please contact us at kenter_kenter@yahoo.com.
All postings on the site are suggested by members of the JoinGame.Ro community and if you think they do not respect the copyright, please contact them so we can delete them. Thank you, the JoinGame.Ro team