Casa din Mallorca a lui Alexander McQueen, vândută pentru mai mult de 2,4 milioane de euro

© Albert Bravo Fotografia

Vila, care a fost renovată complet în 2005, are vedere către portul Santa Ponça şi către munţii Tramontana.

McQueen, care a devenit celebru în anii 1990, când l-a înlocuit pe John Galliano şi a fost numit director de creaţie la Givenchy, s-a sinucis în februarie 2010.

În casa amplasată în municipiul Calviá de pe insula Mallorca a petrecut numeroase vacanţe, din 2005 şi până la moartea sa.

Compania imobiliară germană Engel & Völkers, care a confirmat vânzarea ce a avut loc la finalul lunii decembrie, nu a oferit detalii despre cumpărător.

Totalul proprietăţii este de 900 de metri pătraţi, iar casa cu cinci dormitoare şi trei săli de baie, două terase, piscină şi garaj subteran are o suprafaţă de 450 de metri pătraţi.

© Albert Bravo Fotografia

Creatorul de modă a mai avut o casă de vacanţă în Ibiza, însă prefera Mallorca. Aici locuieşte Sebastián Pons, designer care ia fost mână dreaptă mai mulţi ani. 

Potrivit unui interviu acordat de Pons pentru documentarul dedicat lui McQueen, lansat vara trecută, creatorul de modă britanic i-a mărturisit, în urma unei petreceri din casa lui din Santa Ponça, că vrea să îşi pună capăt zilelor.

După moartea lui Alexander McQueen, colega şi prietena lui Sarah Burton a preluat compania, iar printre clienţii săi, în ultimii ani, s-au numărat  Kate Middelton şi Megan Markle.

Sursa http://news.ro

Please follow and like us:
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email Marketing

[RO]Pentru ori ce nelamurire legata de postarile din site si pentru ori ce inconvenient care duce la inchiderea siteului va rugam sa ne contactati la adresa de mail : kenter_kenter@yahoo.com .
Toate postarile de pe site sunt sugerate de membrii comunitatii JoinGame.Ro si daca considerati ca nu respecta dreptul de autor va rugam contactatine ca sa le putem sterge.Va multumim , echipa JoinGame.Ro

[EN]For any queries about site posts and for any inconvenience that may lead to the site being closed, please contact us at kenter_kenter@yahoo.com.
All postings on the site are suggested by members of the JoinGame.Ro community and if you think they do not respect the copyright, please contact them so we can delete them. Thank you, the JoinGame.Ro team