Orange este cea mai rapidă rețea mobilă din România

Cele mai bune rezultate pentru vitezele de download și upload

Orange a obţinut un punctaj de 36.96, cu viteze medii de transfer de 41.09 Mbps pentru download și 15.78 Mbps pentru upload şi a fost certificată rețeaua mobilă cu cele mai bune viteze de navigare pe internet din România, pe dispozitivele mobile.

Rezultatele testelor încorporează măsurătorile realizate de către utilizatorii români de Android şi iOS ai aplicatiei Speedtest din prima jumătate a anului 2018 pentru principalii operatori telecom din România. Astfel, cele 746.575 de teste realizate de pe mai mult de 125.000 de dispozitive mobile compatibile LTE au arătat că Orange oferă cea mai bună experiență în utilizarea rețelei mobile în mari orașe din România, printre care București, Brașov și Timișoara.

În plus, aceste rezultate se adaugă certificarii recent acordate de catre Systemics PAB, conform căreia Orange a fost desemnată cea mai bună reţea de voce şi date din România, potrivit studiului comparativ efectuat la nivel naţional în perioada iunie-iulie 2018.

Bonusuri de net cu aplicația Orange 4G MegaHunt

În perioada 19 septembrie 2018 – 09 noiembrie 2018, clienţii Orange, atât din mediul urban cât şi din cel rural, pot testa cea mai extinsă rețea 4G din România, prin intermediul aplicaţiei mobile 4G MegaHunt. Aceasta foloseşte realitatea augmentată (AR) pentru a-i ajuta pe utilizatorii aplicaţiei să „vâneze” interactiv premiile puse în joc.

Clienţii pot obţine bonusuri de net de 1GB sau 2GB, unul din cele 10.000 de vouchere în valoare de 10 euro şi pot cumula până la 20GB de internet pe toată durata campaniei.

Bonusurile de internet acumulate prin aplicaţia 4G MegaHunt au o valabilitate de 30 zile pentru utilizatorii PrePay, respectiv o lună de facturare în cazul abonaţilor. Voucherele se pot folosi la achiziţia de telefoane, împreună cu activarea sau prelungirea unui abonament, pentru o perioadă contractuală de 24 de luni sau pentru achiziţia de accesorii.

Please follow and like us:
2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Email Marketing

[RO]Pentru ori ce nelamurire legata de postarile din site si pentru ori ce inconvenient care duce la inchiderea siteului va rugam sa ne contactati la adresa de mail : kenter_kenter@yahoo.com .
Toate postarile de pe site sunt sugerate de membrii comunitatii JoinGame.Ro si daca considerati ca nu respecta dreptul de autor va rugam contactatine ca sa le putem sterge.Va multumim , echipa JoinGame.Ro

[EN]For any queries about site posts and for any inconvenience that may lead to the site being closed, please contact us at kenter_kenter@yahoo.com.
All postings on the site are suggested by members of the JoinGame.Ro community and if you think they do not respect the copyright, please contact them so we can delete them. Thank you, the JoinGame.Ro team