Accident in Jud. Teleorman

In urmă cu ceva timp a avut loc un accident in Jud. Teleorman , Comuna Călinești , Sat. Copaceanca . Accidentul a avut loc la ieșire din sat iar in accidenta a fost implicată o mașina in care au fost 6 pasageri . Soferul a condus sub influența băuturilor alcolice iar intr-o curbă a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens ișind de pe partea carosabila si intrând intr-o gură de pod .

Unul dintre pasageri sărind prin geamul automobilului fracturanduși coloana.

Sursa – ExplosiveNews24 Pagina Facebook

Please follow and like us:
1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Email Marketing

[RO]Pentru ori ce nelamurire legata de postarile din site si pentru ori ce inconvenient care duce la inchiderea siteului va rugam sa ne contactati la adresa de mail : kenter_kenter@yahoo.com .
Toate postarile de pe site sunt sugerate de membrii comunitatii JoinGame.Ro si daca considerati ca nu respecta dreptul de autor va rugam contactatine ca sa le putem sterge.Va multumim , echipa JoinGame.Ro

[EN]For any queries about site posts and for any inconvenience that may lead to the site being closed, please contact us at kenter_kenter@yahoo.com.
All postings on the site are suggested by members of the JoinGame.Ro community and if you think they do not respect the copyright, please contact them so we can delete them. Thank you, the JoinGame.Ro team